Yogaretreat på Mallorca

Endelig kan vi ønske deg velkommen til en ny Yoga Retreat på vakre Cal Reiet, Mallorca, 10-14 Mai 2022. Denne retreaten er noe helt for seg selv!

Fire dager fylt med ulike typer yoga, meditasjoner, workshops, stillhet, ro, tilstedeværelse, massasje, velsmakende vegetarmat og gode opplevelser, på en nydelig og luksuriøs herregård nordøst på Mallorca. De vakre omgivelsene gjør det lett å finne roen og slappe av, samtidig som du får påfyll og henter ny inspirasjon. Her kan du virkelig nyte det gode liv og føle deg som en dronning eller konge hele uken til ende, sammen med andre likesinnede.

Bilde2

Retreat sted – Cal Reiet

Vårt hjem for retreaten på Mallorca er en herregård på et vakkert, elegant og landlig sted. Det er autentisk, varmt, elegant, og luksuriøst, samtidig som det har en landlig chic stil. Cal Reiet er et unikt gjemmested med ektheten av en hjemmekoselig atmosfære. Hagen er stor og frodig med vakre statuer og fontener, et stort bassengområde med deilige solsenger, madrasser og parasoller. Hovedhuset er innredet på en stilfull, trendy og hjemmekoselig måte, med sittegrupper, peis og vakre detaljer. Gården har totalt 15 vakkert designede rom og suiter. Alle rommene er romslige, luftige, luksuriøse og private, og alle med nydelig utsikt. Vi kommer til å være i det landlige hjertet av Mallorca, med gangavstand fra den sjarmerende landsbyen Santanyi, som er kjent for sine små, koselige gater, cafe’er og trendy’e butikker. Ønsker du å bade i havet, finner du flere strender innen noen få kilometers avstand.

For mer informasjon og bilder om Cal Reiet, sjekk ut deres hjemmeside: www.calreiet.com

Mat & Drikke

All maten som blir servert på denne retreaten er sunn og smakfull vegetarmat, tilberedt av Cal Reiets dyktige kokker. All mat er vegetarisk, fra lokale gårder og økologisk, så langt det er mulig. Menyen kan selvsagt tilpasses dersom du har spesielle kostbehov; er veganer, glutenallergiker, laktoseintolerant el.l.

Alt inkludert

Denne eksklusive retreaten inneholder alt du trenger:
• overnatting og innlosjering i fire netter på Cal Reiet
• sunn og næringsrik brunch og middag hver dag
• daglige yogaklasser og meditasjoner av ulik art
• mini silent retreat (24 timers stillhet)
• en deilig behandlingstime (massasje) i vakre omgivelser
• sykkeltur og yoga på stranden
• en uforglemmelig opplevelse og minner for livet

Vårt ønske er at du denne uken skal ta deg en velfortjent pause fra hverdagen, gi deg selv nytt påfyll, hvile, slappe av og bli inspirert i vakre omgivelser. Kanskje vil du også finne ut noen nye ting om deg selv og lage deg noen nye livsstrategier iløpet av disse dagene. Vi sørger for at du reiser hjem etter denne retreaten med en mental ryggsekk, fylt med praktiske verktøy for å hjelpe deg med å opprettholde og dyrke balanse i ditt daglige liv. En ryggsekk du kan bruke til å endre det du måtte ønske i ditt liv og kanskje også bli en enda sunnere og mer lykkelig person.

Pris pr person ved innlosjering i dobbeltrom kr 14 590,-
Ved overnatting i enkeltrom, tilkommer et tillegg på kr 4000,-

NB; Flybillett kommer i tillegg.

NB: Du må ha din egen gyldige reiseforsikring. Blir du syk eller må i karantene og ikke kan reise, får du ikke igjen penger fra oss – men fra din forsikring.

For mer informasjon og påmelding: send en mail til lise@magentayoga.no

STARTSIDE

Leave a Reply