MediYoga – introduksjonskurs

Nå kan du prøve ut MediYoga med Katrine i våre vakre lokaler. Vi starter et introduksjonskurs tirsdag 1. Mars kl. 12.00 med Mediyogalærer og kiropraktor Katrine Lindenhoff Bø. Kurset går over 6 uker.

MediYoga er en myk yogaform som aktiverer vagus nerven og det parasympatiske nervesystemet, den delen av nervesystemet som regulerer kroppen ut av stress og over i ro, hvile og restitusjon. MediYoga er en yogaform som har positiv effekt ved langvarig stress, utmattelse, søvnproblemer og angst.

I MediYoga gjør man øvelser som jobber med og stimulerer bekkenet/hoftene, ryggsøylen og nakken. Dette øker også sirkulasjonen til og i hjernen. En MediYogaklasse inneholder innledende avspenning og pust, yogaøvelser med fokus på å lytte til kroppen og dine grenser, meditasjon for å trene konsentrasjonen og styrke den mentale utholdenheten, og til slutt en deilig, veiledet hvile der kropp og sinn får tid til å integrere og restituere. Alle øvelsene kan tilpasses deg og også gjøres sittende på stol.

MediYoga er:

* Terapeutisk og forskningsbasert medisinsk yoga.

* Benyttes forebyggende/støttende i behandling og rehabilitering ved en rekke helseinstiusjoner i hele Norge.

* Utviklet i samarbeid med helsevesenet i Sverige fra 1998

* Integrerer gammel holistisk vitenskap med moderne vestlig medisin.

* Rolig og meditaiv yogaform, med enkle øvelser alle klarer.

* Deltagere kan også sitte på stol. Det beste med MediYoga er at yogaøvelsene tilpasses dine behov. Ingenting skal gjøre vondt, og du skal ikke prestere noe som helst. Med MediYoga trener du både kropp, sinn, pust, bevegelse, hvile, oppmerksomhet og nærvær.

Kurset holdes av

Kiropraktor Katrine Lindenhoff-Bø MNKF

Sertifisert MediYoga instruktør

TRE (Trauma Releasing Exercises) instruktør SE (Somatic Experiencing) Practitioner

Varmt velkommen!

Leave a Reply