Nysgjerrig på yoga?

Vi inviterer nå til et nybegynnerkurs i yogaflyt med Cecilie, som starter opp torsdag 13/10 kl 18.00.

Yogaflyt (Vinyasa) er en dynamisk yoga form, hvor vi knytter pusten til bevegelse og posisjoner. På denne måten kan vi oppnå en flyt når vi praktiserer. Vinyasa betyr også å plassere noe (en kroppsdel) i en bestemt posisjon.

På dette kurset vil vi gjennomgå:
– Introduksjon til yoga filosofi.
– Pranayama, pusteteknikk.
– Asana, grunnleggende yoga posisjoner (stående, balanserende, rotasjoner, foroverbøyer, bryståpnere og cathuranga teknikk).
– Enkle flyt sekvenser inkl. Solhilsen A og B.

Du kan forvente et kurs som både er for deg som er helt ny til yoga og vil ha tid til å gå igjennom steg for steg, overganger inn og ut av posisjonene, eller for deg som alltid har lyst å lære mer. Kurset vektlegger individuell instruksjon, fokus på yogateknikk og gir et solid grunnlag for å delta på våre ordinære yogaflyt/vinyasa gruppetimer.
———————————–
Noen fordeler med å praktisere yoga regelmessig både mentalt, emosjonelt og fysisk er:
Reduserer stress – Øker konsentrasjon – Øker oppmerksomhet her og nå – Øker fleksibilitet og smidighet – Bygger styrke
———————————–
Lærer: Cecilie Lassen Sveum (48)

Cecilie er en langtids dedikert utøver av Yoga og Ayurveda, som underviser Vinyasa yoga, Restorativ yoga og yoga Nidra. Cecilie er også utdannet Gestaltterapeut og coach.
Cecilie opplever yoga asana som en bevegelig meditasjon, hvor pusten er guiden til å bevisst bevege kroppen og plassere den i en bestemt posisjon. Gjennom pustens rytme oppstår en naturlig flyt. Når vi forener kropp og pust gir vi mulighet for at sinnet (tankene) kan stilne, om så bare i noen øyeblikk, og vi kan bli observatører av våre tanker og følelser. Det er denne stillheten, gjennom flyt, Cecilie ønsker at yogaelever skal oppleve i hennes klasser. Når vi blir observatører i eget liv utvider vi muligheten til å få tilgang på en større del av oss selv og leve et «rikere» liv, ved å knytte kropp, sinn og sjel sammen – slik yoga filosofien lærer oss. Cecilie er en kunnskapsrik, varm og inkluderende lærer.

Kursstart torsdag 13 Oktober kl. 18.00 – 19:15, lengde: 8 uker.
Pris kr 1990,-

Leave a Reply